Käyttäjän poistaminen

Käyttäjää ei voi poistaa kokonaan Jetistä. Jos käyttäjä ei ole enää käytössä, sen voi merkitä Ei käytössä -tilaan.

 

Käyttäjäasetukset löytyvät Asetukset > Käyttäjät. Paina käyttäjän rivin lopussa olevaa kynän kuvaa ja valitse Rooli & lisenssi -sarakkeen pudotusvalikosta "Ei käytössä [None]".

mceclip0.png

Luotu: Päivitetty :