Ostolaskun rivien kohdistaminen

 

HUOM! Löydät viimeisimmät Jet-ohjeet tämän linkin kautta: https://intercom.help/ecomjet/fi

 

Ostolaskun rivien kohdistaminen työmääräimelle/projektille 

Ostolasku voidaan kohdistaa osittain tai kokonaan työmääräimelle sekä projektille. Ennen kohdistamista on varmistettava, että ostolasku on hyväksytty. Mikäli ostolaskua ei ole hyväksytty, ostolaskua ei pysty kohdistamaan. Saat hyväksyttyä tallentamattoman ostolaskun yläreunasta kohdasta "Hyväksy ostolasku". Ostolasku on hyväksytty, kun ostolaskulla on laskunumero. 

mceclip0.png

 

Ostolaskun kohdistaminen työmääräimeen

Ostolasku voidaan kohdistaa työmääräimeen kokonaan tai osittain. Jos haluat kohdistaa koko laskun työmääräimelle, valitse laskun ylärivin painikkeista "Siirrä työmääräimeen".

mceclip1.png

 

Jos haluat kohdistaa vain osan laskun riveistä työmääräimeen, valitse kohdistettavat tuoterivit ja siirrä rivit kohdasta "Siirrä rivejä työmääräimeen".

mceclip3.png

 

Työmääräimen ja hinnoitteluperusteen valitseminen

 

"Siirrä rivejä työmääräimeen" toiminto avaa alla olevan ikkunan. Tässä ikkunassa määritetään työmääräin, jolle ostolasku tai ostolaskun rivit halutaan kohdistaa.

Voit hakea haluamasti työmääräimen syöttämällä kenttään vähintään kolme merkkiä.

Mikäli olet antanut tukkurille työmääräimen numeron ostolaskun kohdistusta varten, tulisi "Työmääräin" kohdassa olla automaattisesti tämä tieto.

mceclip4.png

Voit valita kohdistukselle myös hinnoitteluperusteen. Hinnoitteluperusteita ovat tuoterekisteri (saajan tulee löytyä toimittajarekisteristä), oletustuotealan hinnoittelusääntö ja katelaskutus. 

 

Ostolaskun kohdistaminen projektille

Ostolasku voidaan kohdistaa projektille kokonaan tai osittain. Jos haluat kohdistaa koko laskun projektille, valitse laskun ylärivin painikkeista "Kohdista projektin kuluksi"

mceclip5.png

 

Jos haluat kohdistaa vain osan laskun riveistä projektille, valitse kohdistettavat tuoterivit ja siirrä rivit kohdasta "Kohdista projektin kuluksi".

mceclip6.png

 

Valitse projekti, johon ostolasku tai ostolaskun rivit halutaan kohdistaa ja määritä kohdistettaville riveille kulutyyppi eli materiaali, vuokrat tai alihankinta. 

mceclip7.png

 

Luotu: Päivitetty :