Maksusuorituksen lisääminen myyntilaskulle

Viitesuoritus voidaan lisätä laskulle manuaalisesti. Manuaalinen suoritusten päivittäminen korostuu etenkin jos pankkiyhteys ei ole käytössä Ecom Jetissä. Alla kuvattuna työvaiheet viitesuorituksen päivittämiseen.

1.  Avaa myyntilaskut: Ecom Jet > Laskut

2. Hae ja avaa kyseinen lasku jolle viitesuoritus halutaan lisätä. Voit haussa hyödyntää esim. laskunumeroa ja laskun tilaa 'Laskutettu' jos laskulista on pitkä:

3.    Avatulla laskulla, selaa alas osioon MAKSUT ja lisää UUSI SUORITUS:

4. Seuraavaksi syötä maksun päivämäärä, summa, valitse suorituksen tili ja tallenna maksusuoritus oikealta:

5. Laskun tila on nyt vaihtunut laskutetusta tilaan SUORITETTU:

Näillä toimilla ohjelma ja kirjanpidon raportit pysyvät ajan tasalla viitesuorituksissa, vaikka pankkiyhteys Jetiin ei olisi käytössä.