Asiakaskohtainen alennus

Asiakkaan alle voidaan tallentaa asiakaskohtainen alennussääntö.

Alennussäännön luominen

Lisää aluksi alennussääntö kohdassa Asetukset > Tuotteet ja työkalut > Tuotealennukset.

Lisää uusi alennussääntö kohdasta "+UUSI ALENNUSSÄÄNTÖ". Toiminnosta muodostuu uusi rivi, johon täydennetään alennussäännölle Nimi, Alennusporras sekä Tila.

Saat tallennettua alennussäännön kuvassa näkyvästä tallennuspainikkeesta.

Kun alennussääntö on lisätty onnistuneesti, näytön oikeaan reunaan tulee ilmoitus "Tallennus onnistui".

Alennussäännön lisääminen asiakkaalle

Kun alennussääntö on luotu, lisää alennus asiakkaan taakse kohdasta  Asiakkaat > Valitse asiakas > Tuotehinnoittelu & alennukset

Tallenna muutokset näytön oikeasta yläreunasta.