Ecom Webin Android-puhelinsovellus

Ecom Webin Android-puhelinsovellus on puhelimeen asennettava ohjelma, joka nopeuttaa Ecom Webin perustoimintojen käyttämistä älypuhelimella. Ohjelman voi ladata Google Play Storesta.

Sisäänkirjautuminen ja päävalikko

Ecom Webin käyttöön tarvitaan asiakasnumero, käyttäjätunnus ja salasana. Yrityksen pääkäyttäjä luo tunnukset Ecomin käyttäjätunnusten hallinnassa (kts. Ecom Webin käyttöönotto).

Kun Ecom Webi Android-sovellus pyytää käyttäjätunnusta ja salasanaa ensimmäisellä käyttökerralla. Ecom Webi -sovellus muistaa käyttäjätunnuksen ja salasanan, eli seuraavalla käyttökerralla se on kirjautunut sisään automaattisesti ja avautuu suoraan päävalikkoon.

ecomwebi-android-etusivu
Uloskirjautuminen

Jos Ecom Webi -sovelluksen halutaan unohtavan tallennettu käyttäjätunnus ja salasana, sovelluksesta voidaan kirjautua ulos päävalikkonäkymän oikeassa ylänurkassa olevasta uloskirjaus-napista.

Työnseuranta – ajastin ja paikkatieto

Ecom Webi -sovelluksesta voidaan käynnistää ajastin ja paikkatiedon keräys valitulle työlle. Seuranta käynnistetään päävalikosta Työlaskuri + paikannus -napilla. Tämän jälkeen valitaan haluttu työ (lähete).

ecomwebi-android-tyoseuranta

Työnseuranta (ajastin) ja paikkatiedon tallennus käynnissä.

Lähetteet

Ecom Webi -sovelluksessa voi muokata ja luoda lähetteitä. Lähetteen tiedot päivittyvät automaattisesti Ecom Webin palvelimelle  ja ovat näin myös suoraan Ecomin noudettavissa. Lähetteen perustietoihin syötetään työn perustiedot kuten asiakas ja projekti, työn toimituspäivä ja työn kuvaus.

Lähetteen perustiedot

Läheterivit

Lähetteen tuoterivejä voi hakea tuoterekisteristä.

Läheterivit (tuotteet)

Palkkatapahtumat

Uuden palkkatapahtuman voi syöttää valitsemalla päävalikosta Uusi palkkatapahtuma. (kts. Palkkatapahtumien syöttäminen Ecom Webissä)

Ecom Tiedostopilvi

Ecom Tiedostopilvi on lisäpalvelu kuvien ja muiden tärkeiden tiedostojen tallentamiseen helposti ja turvallisesti. Ecom Webi Android-sovelluksella kuvat voi tallentaa suoraan työmaalla oikealle lähetteelle.

ecomwebi-android-tiedostot-flow