Vanhemman Citrix-version asentaminen

Jos olet vanhalla palvelinympäristöllämme (tiedät sen siitä jos kirjautumisosoite on https://gateway.ecomserveri.fi), ei uusin Citrix Workspace App toimi. Tämän syytä selvitellään.

Nykyisen Citrixin poistaminen

Ennen vanhemman Citrix-version asentamista, pitää nykyinen Citrix-ohjelma poistaa.

Windows 10:ssä voit poistaa Citrixin käynnistä-valikosta:

Muuten sen voi poistaa ohjauspaneelista:

Vanhemman Citrix-version asentaminen

Voit ladata vanhemman version Citrixiä täältä: https://www.citrix.fi/downloads/workspace-app/legacy-workspace-app-for-windows/workspace-app-for-windows-1903.html.

Lataa asennuspaketti koneellesi ja asenna Citrix.

Kun olet asentanut vanhemman version, voit kytkeä päivityksen ehdotukset pois käytöstä klikkaamalla Citrix -kuvaketta kellon vieressä hiiren oikealla painikkeella -> Advanced Preferences: