Tekniset tiedotteet

Tältä sivulta löydät ajankohtaiset tekniset tiedotteet.

Ke 8.7.2020 klo 10:05

Laajamittainen häiriö Serveri -palvelussa

Serveri -palveluun vaikuttava häiriö alkanut klo 10:00.

Selvitämme asiaa ja tiedotamme tarvittaessa lisää!

Päivitys klo 10:35

Vikatilanne ohi. Vian aiheuttaja oli häiriö palveluntarjoajamme verkkoliikenteessä.

To 28.5. klo 19-22

Ylimääräinen huoltokatko Ecom Serverillä

Ecom Serverillä suoritetaan ylimääräistä huoltotyötä, jonka aikana sovellusten käyttö saattaa hetkittäin olla estynyt.

Pahoittelemme häiriötä.

Tiedotamme tällä sivulla, kun huoltokatko päättynyt.

Päivitys klo 21:30

Huoltokatko on päättynyt ja palvelu toimii normaalisti.

Päivitys Ecom Serverille saattaa vaatia Citrix-asennuksen päivittämisen

Ecom Serverin tietoturvaa parannettiin 18.3. poistamalla käytöstä yleisten suositusten mukaisesti vanhentuneita salaustekniikoita. Useimmilla asiakkailla päivitys ei vaikuta käyttöön.

Mikäli koneelle asennettu Citrix-versio ei tue uusia salaustekniikoita, se pitää päivittää uudempaan.

Uuden version voi ladata osoitteesta https://www.citrix.com/downloads/workspace-app/windows/workspace-app-for-windows-latest.html.

Asiakaspalvelumme avustaa tarvittaessa päivityksen tekemisessä.

Vanhalla versiolla käynnistäminen aiheuttaa alla näkyvän virheen