Tekniset tiedotteet

Tältä sivulta löydät ajankohtaiset tekniset tiedotteet.

Perjantai 16.7.2021 klo 15.15

Vikatilanne

Operaattorin verkkovika vaikuttaa laajasti Ecomin palveluihin. Muun muassa Ecom Serveri-palvelun kirjautuminen, hintojen päivittäminen sekä sähköisten laskujen nouto ja lähettäminen ei tällä hetkellä toimi normaalisti. Tiedotamme korjauksen etenemisestä tällä sivulla.

Pahoittelumme tilanteen aiheuttamasta haitasta.

Päivitys klo 16:50

Vika on operaattorin kuituyhteyksissä ja operaattori on aloittanut korjaustoimet.

Päivitys klo 18:30

Runkoverkon vika on saatu korjattua ja palvelut toimivat taas normaalisti.

Torstai 1.7.2021 klo 14.50

Ecom Palkanlaskenta: Virhe Maventan verkkopalkkojen lähettämisessä (KORJATTU)

Maventan verkkopalkkojen lähetys ei tällä hetkellä onnistu häiriön takia. Selvitämme asiaa ja pyrimme korjaamaan sen mahdollisimman nopeasti. Tiedotamme korjauksen etenemisestä tällä sivulla.

Kiireellisessä tapauksissa suosittelemme lähettämään palkkalaskelmat salattuina sähköpostin liitteinä tai postitse.

Pahoittelumme tilanteen aiheuttamasta haitasta.

Perjantai 2.7.2021 klo 15.30

Korjaus Serveri-palvelun käyttäjille:

Virhe on korjattu ja Maventan verkkopalkkojen lähettäminen onnistuu taas.

Maanantai 5.7.2021 klo 9.00

Korjaus kaikille käyttäjille:

Mikäli käytössänne ei ole Serveri-palvelu, niin Ecom Palkanlaskenta ehdottaa päivitystä (versioon 67) seuraavalla kerralla, kun avaatte ohjelman. Päivityksen jälkeen verkkopalkkojen lähettäminen onnistuu taas normaalisti.

Pelkät verkkopalkkalaskelmat saa ohjelmasta, kun valitsee maksuluettelon kohdalla vain  "Luo verkkopalkka-aineisto". (Jos maksupäivää ei ole luettelossa, valitse raporteista myös "Palkkalaskelma" ja klikkaa maksupäivän vierestä "Kaikki", niin se maksupäivä tulee valittavaksi luetteloon).