Tekniset tiedotteet

Tältä sivulta löydät ajankohtaiset tekniset tiedotteet.

Keskiviikko 25.8.2021

Häiriöitä ohjauspalvelimen yhteyksissä

Ecomin ohjauspalvelimen yhteyksissä on havaittu ongelma, joka saattaa vaikuttaa osalla asiakkaista sähköisten laskujen lähetykseen ja noutoon, hinnastojen päivittämiseen ja tietojen synkronointiin Ecom Webistä. Palveluntarjoajamme korjaa vikaa parhaillaan.

Pahoittelemme häiriötä.

Päivitys klo 9:00

Yhteyksissä havaitut ongelmat on saatu korjattua ja palvelut toimivat taas normaalisti

Perjantai 30.7.2021 klo 9:30

Vikatilanne

Ecom Serveri-palvelun kirjautumisessa/Ecomin käytössä havaittu ongelmia palvelin 5 käyttäjillä. Ongelmaa tutkitaan parhaillaan ja tiedotamme kun korjaus on saatu tehtyä.

Pahoittelumme tilanteen aiheuttamasta haitasta.

Päivitys klo 13:20

Ongelman juurisyy saatu selvitettyä ja korjattua.

Perjantai 16.7.2021 klo 15.15

Vikatilanne

Operaattorin verkkovika vaikuttaa laajasti Ecomin palveluihin. Muun muassa Ecom Serveri-palvelun kirjautuminen, hintojen päivittäminen sekä sähköisten laskujen nouto ja lähettäminen ei tällä hetkellä toimi normaalisti. Tiedotamme korjauksen etenemisestä tällä sivulla.

Pahoittelumme tilanteen aiheuttamasta haitasta.

Päivitys klo 16:50

Vika on operaattorin kuituyhteyksissä ja operaattori on aloittanut korjaustoimet.

Päivitys klo 18:30

Runkoverkon vika on saatu korjattua ja palvelut toimivat taas normaalisti.

Torstai 1.7.2021 klo 14.50

Ecom Palkanlaskenta: Virhe Maventan verkkopalkkojen lähettämisessä

Maventan verkkopalkkojen lähetys ei tällä hetkellä onnistu häiriön takia. Selvitämme asiaa ja pyrimme korjaamaan sen mahdollisimman nopeasti. Tiedotamme korjauksen etenemisestä tällä sivulla.

Kiireellisessä tapauksissa suosittelemme lähettämään palkkalaskelmat salattuina sähköpostin liitteinä tai postitse.

Pahoittelumme tilanteen aiheuttamasta haitasta.

Perjantai 2.7.2021 klo 15.30

Korjaus Serveri-palvelun käyttäjille:

Virhe on korjattu ja Maventan verkkopalkkojen lähettäminen onnistuu taas.

Maanantai 5.7.2021 klo 9.00

Korjaus kaikille käyttäjille:

Mikäli käytössänne ei ole Serveri-palvelu, niin Ecom Palkanlaskenta ehdottaa päivitystä (versioon 67) seuraavalla kerralla, kun avaatte ohjelman. Päivityksen jälkeen verkkopalkkojen lähettäminen onnistuu taas normaalisti.

Pelkät verkkopalkkalaskelmat saa ohjelmasta, kun valitsee maksuluettelon kohdalla vain  "Luo verkkopalkka-aineisto". (Jos maksupäivää ei ole luettelossa, valitse raporteista myös "Palkkalaskelma" ja klikkaa maksupäivän vierestä "Kaikki", niin se maksupäivä tulee valittavaksi luetteloon).