Tekniset tiedotteet

Tältä sivulta löydät ajankohtaiset tekniset tiedotteet.

Maanantai 6.2. klo 12

Häiriö Ecom Serverillä

Ecom Serverillä on havaittu ongelma, jolloin käyttäjät eivät saa ohjelmaa auki Serverin kautta. Tämä ei välttämättä koske kaikkia Serveri-asiakkaita ja pyrimme korjaamaan ongelman mahdollisimman pian.

Pahoittelemme häiriöstä koituvaa haittaa.

Päivitys 6.2 klo 13

Vika on korjattu ja Ecom Serveri toimii normaalisti. Pahoittelemme vielä tästä aiheutunutta häiriötä.

Maanantai 2.1. klo 7

Virheilmoitus: Yhteyttä Ecom Ovet-palvelimeen ei saatu

Ecom Taloushallinnon sähköisten laskujen lähetyksessä ja noudossa on havaittu ongelma. Pyrimme palauttamaan palvelun mahdollisimman nopeasti, ja tiedotamme lisää tilanteen etenemisestä. Pahoittelemme tästä aiheutuvaa häiriötä.

Päivitys 2.1. klo 9.00

Vikatilanne on korjattu ja ohjelma toimii taas normaalisti. Pahoittelemme vielä häiriöstä aiheutunutta haittaa.

Maanantai 19.12. klo 7

Häiriö sähköisissä laskuissa

Ecom Taloushallinnon sähköisten laskujen lähetyksessä ja noudossa on havaittu ongelma. Pyrimme palauttamaan palvelun mahdollisimman nopeasti, ja tiedotamme lisää tilanteen etenemisestä. Pahoittelemme tästä aiheutuvaa häiriötä.

Päivitys 19.12. klo 10.20

Vikatilanne on korjattu ja ohjelma toimii taas normaalisti. Pahoittelemme vielä häiriöstä aiheutunutta haittaa.

Torstai 1.12. klo 8

Häiriö Ecom Jetissä

Suorituksen kirjaamisessa laskulle sekä laskun lähettämisessä on havaittu häiriöitä, joita korjataan parhaillaan. Laskun lähettämisen osalta ongelma koskee vain tilannetta, jossa lähettämisen jälkeen avautuu virhekoodi "sovellusvirhe". Pahoittelemme ongelmasta aiheutuvaa haittaa!

Päivitys 1.12. klo 14.00

Laskujen lähettäminen ja suoritusten kirjaaminen toimii taas normaalisti.

Keskiviikko 19.10.

Netvisor ja Maventa Verkkopalkan huoltokatko 21.10-24.10

Netvisor ja Maventa suorittavat palveluihinsa järjestelmäpäivityksiä, joiden aikana palvelut ovat pois käytöstä. Käyttökatko alkaa perjantaina 21.10.2022 klo 19:00 ja päättyy viimeistään maanantaina 24.10.2022 klo 06:00 mennessä.

Muutostyön laajuuden johdosta koko palvelu sisältäen integraatiot kolmansiin osapuoliin tulevat olemaan käyttökatkossa huoltotyön ajan.

Keskiviikko 12.10. klo 9.50

Ongelmia Ecom Serverissä

Osa asiakkaistamme on havainnut ongelmia Ecom Serverin kautta ohjelmia käynnistäessä. Olemme havainneet vian Serverissä ja korjaamme sen mahdollisimman pian.

Pahoittelemme tästä aiheutuvaa häiriötä.

Päivitys 12.10. klo 10.00

Kirjautuminen onnistuu taas normaalisti