Tekniset tiedotteet

Tältä sivulta löydät ajankohtaiset tekniset tiedotteet.

Ke 12.8 klo:10:50

Häiriö Ecom Serveri -palvelussa

Ecom Serveri -palvelussa on havaittu vikatilanne. Selvitämme asiaa ja tiedotamme tilanteen edistymisestä tällä sivulla. Pahoittelemme häiriötä.

Päivitys klo:11:10

Vika paikannettu ja korjattua. Pahoittelemme häiriötä.

Ma 10.8.2020 ~klo: 9:20

Häiriö Ecom Serveri -palvelussa

Ecom Serveri -palvelussa on havaittu vikatilanne. Selvitämme asiaa ja tiedotamme tilanteen edistymisestä tällä sivulla. Pahoittelemme häiriötä.

Päivitys klo:11:45

Vika paikannettu ja korjattua. Pahoittelemme häiriötä.

Päivitys Ecom Serverille saattaa vaatia Citrix-asennuksen päivittämisen

Ecom Serverin tietoturvaa parannettiin 18.3. poistamalla käytöstä yleisten suositusten mukaisesti vanhentuneita salaustekniikoita. Useimmilla asiakkailla päivitys ei vaikuta käyttöön.

Mikäli koneelle asennettu Citrix-versio ei tue uusia salaustekniikoita, se pitää päivittää uudempaan.

Uuden version voi ladata osoitteesta https://www.citrix.com/downloads/workspace-app/windows/workspace-app-for-windows-latest.html.

Asiakaspalvelumme avustaa tarvittaessa päivityksen tekemisessä.

Vanhalla versiolla käynnistäminen aiheuttaa alla näkyvän virheen