Ostolaskun hyväksyjien lisääminen automaattisesti

Ecom 2019A -versiosta lähtien ostolaskujen Webi-hyväksyjät on mahdollista tuoda ostolaskulle automaattisesti tai puoliautomaattisesti.

Hyväksyjien valinnan säännöt

Automatiikka käyttää hyväksyjien valintaan hyväksyjien lisäysikkunassa olevia asetuksia, sekä ostolaskun kohdistustietoja. Voit valita käytettävät asetukset avaamalla miltä tahansa ostolaskulta Webi-hyväksyjien lisäysikkunan:

Automatiikka toimii vain jos ostolaskut myös kohdistuvat automaattisesti lähetteelle ja/tai projektille.

Automaattinen lisäys

Automaattilisäys lisää hyväksyjät, kun Ostolaskut -ikkuna avataan ja uusia ostolaskuja on tullut järjestelmään. Toiminnon saa päälle Ostolaskuoletuksista.

Puoliautomaattinen lisäys

Jos et halua täysin automatisoida hyväksyjien lisäystä, tai olet muuttanut ostolaskun kohdistuksia ja haluat päivittää hyväksyjätiedot, voit lisätä/päivittää asetettujen sääntöjen mukaiset hyväksyjät myös yhdellä klikkauksella Ostolaskut -ikkunan yläosan "Oletushyväksyjät" -painikkeella!