Pankkiyhteyden avaaminen (sopimukset pankin kanssa)

Seuraa

Ecom Jetissä ostolaksujen maksaminen suoraan pankkiin ja laskusuoritusten (viitesuoritukset) automaattinen nouto aktivoidaan yrityksen omassa pankissa tästä ohjeesta löytyvällä valtuutuslomakkeella. Valtuutuksen saatuaan pankki liittää yrityksen tilin Ecom Jetin pankkiyhteyssopimukseen.

Tee näin:

1. Täytä oman pankkisi valtuutuslomake ja toimita se pankkiisi.
  2. Kun saat pankista tiedon, että kytkentä on tehty, ilmoita pankki ja tilinumero Ecomin asiakaspalveluun.

Valtuutuslomakkeet