Ecom Asiakaspalvelu

Ecomin ohjesivuilta löydät ohjeita ja neuvoja Ecomin ohjelmien käyttöön. Hae ohjetta hakusanalla tai valitse haluamasi ohjelma/palvelu ja selaa kaikkia ohjeita.

Oikeuksien salliminen Ecom Webi mobiilisovelluksessa

Seuraa

Jos et ole antanut oikeuksia Ecom Webille, esimerkiksi kuvien ottaminen ei silloin onnistu. Asetukset löytyvät eri paikoista puhelimesta riippuen. Tässä yleisimmät.

Android

1. Mene puhelimen asetuksiin (hammasratas)
2. Etsi sovellukset ja ilmoitukset
3. Valitse listasta Ecom Webi
4. Paina luvat tai käyttöluvat kohtaa
5. Anna lupa kaikille kolmelle (Puhelin, Sijainti ja Tallennustila) käyttöoikeudelle

Kuvissa Android-versio 9:

Android1.pngAndroid2.pngAndroid3.png

IOS

1. Mene Asetuksiin
2. Etsi Ecom Webi listalta
3. Anna vähintään kameralle oikeudet

 

IOS1.png

Oliko tämä artikkeli hyödyllinen?
0/0 koki tästä olevan apua

Kommentit