Oman tuotteen lisääminen

Seuraa

Oman tuotteen lisääminen onnistuu kohdasta Tuotteet. Tee uusi tuote valitsemalla oikeasta alareunasta +merkki.

Kun teet uutta tuotetta, pakolliset tiedot ovat: Tuoteala, Tuotenimi ja Tuotenumero. Hinta määräytyy automaattisesti valitun tuotealan hinnoittelusääntöjen mukaan. Katso tuotealojen ohje Uuden tuotealan lisääminen. O - Omat-tuotealassa on oletuksena manuaalinen hinoittelu.

Huomioi, että jos tuotealassa on jokin muu kuin manuaalinen hinnoittelu, ei uutta tuotetta lisättäessä pystytä määrittelemään hintaa itse.

Muista lopuksi tallentaa tuotteesi.