Ostolaskujen käyttöönotto ja nouto

HUOM! Löydät viimeisimmät Jet-ohjeet tämän linkin kautta: https://intercom.help/ecomjet/fi

Jotta saat ostolaskut sähköisesti käyttöösi, tulee Maventan tai Apixin sähköisen laskutuksen asetukset olla kunnossa (ks. ohje Maventa-asetukset sähköistä laskutusta varten tai Apix käyttöönotto).

Muista seuraavat asiat:

• Tarkista, että yrityksesi perustiedot ovat oikein (Asetukset > Yrityksen tiedot)
  • Kytke Apix tai Maventa käyttöön Jetissä, jos se ei ole käytössä (ks. ohje)
  • Jos käytössä on Maventa:
    • Katso, että Maventa-tilin tiedot ovat oikein https://maventa.com (asetukset löytyvät sivun oikeasta yläreunasta)
    • Aktivoi Maventa-tilin asetuksista verkkolaskujen vastaanotto (löytyy kohdasta asetukset -> laskujen vastaanotto -> verkkolaskujen vastaanotto)

Ecom Jet noutaa ostolaskut automaattisesti. Kun näet ostolaskulistan yläpuolella viestin uusista ostolaskuista, tiedät, että sinulle on tullut ostolaskuja. NOUDA LASKUT -valinnasta oikealta ylhäältä saat siirrettyä ne Jetiin. Ostolaskua klikkaamalla sen voi tallentaa, jonka jälkeen se voidaan maksaa ja sen tila voidaan vaihtaa. Ensimmäistä kertaa ostolaskuja käyttöönottaessa, Jet pyytää päivämäärän, miltä ajalta halutaan noutaa vanhoja ostolaskuja.