Ostolaskujen käyttöönotto ja nouto

Jotta saat ostolaskut sähöisesti käyttöösi, tulee Mavennan sähköisen laskutuksen asetukset olla kunnossa (ks. ohje Maventa -asetukset sähköistä laskutusta varten).

Muista seuraavat asiat:

• Tarkista, että yrityksesi perustiedot ovat oikein (Maventa + Ecom Jet)
  • Kytke Maventa käyttöön Jetissä, jos se ei ole käytössä (ks. ohje)
  • Katso, että Maventa-tilin tiedot ovat oikein https://maventa.com (asetukset löytyvät sivun oikeasta yläreunasta)
  • Aktivoi Maventa-tilin asetuksista verkkolaskujen vastaanotto (löytyy kohdasta asetukset -> laskujen vastaanotto -> verkkolaskujen vastaanotto)

Ecom Jet noutaa ostolaskut automaattisesti. Kun näet ostolaskuissa oikeassa ylänurkassa kellon ikonin, tiedät, että sinulle on tullut ostolaskuja. Kelloa klikkaamalla saat siirrettyä ne Jetiin. Ostolaskua klikkaamalla sen voi tallentaa, jonka jälkeen se voidaan maksaa ja sen tila voidaan vaihtaa. Ensimmäistä kertaa ostolaskuja käyttöönottaessa, Jet pyytää päivämäärän, miltä ajalta halutaan noutaa vanhoja ostolaskuja.