Tulorekisteri-ilmoituksen lähetys tulorekisteri.fi -palvelussa

Seuraa

Ecom Palkanlaskennassa palkanmaksusta tehtävä tulorekisteri-ilmoitus luodaan samalla, kun luodaan palkan maksuaineisto ja maksuluettelo.

Tämän jälkeen kirjaudutaan tulorekisteri.fi -palveluun pankkitunnuksilla tai mobiilivarmenteella. Ilmoituksen lähettäjän tulee olla yrityksen virallinen nimenkirjoittaja tai hänellä tulee olla valtuutus lähetykseen. Virallinen nimenkirjoittaja tekee valtuutuksen suomi.fi-palvelussa.

Etusivulta siirrytään Latauspalveluun.

Valitse tiedosto omalta koneeltasi. Voit valita useamman tiedoston yhdellä kertaa.

Tiedostojen latauksen jälkeen ne pitää vielä lähettää Lähetä-napilla.

Katso myös: Tulorekisteri-ilmoituksen korjaaminen tai täydentäminen tulorekisteri.fi -palvelussa