Työkulukirjausten asetukset / käyttöönotto

Ecom Jetin työkulukirjaukset ovat työmääräimelle tai projektille tehtäviä työ- tai matkakirjauksia, jotka voidaan laskuttaa asiakkaalta, kohdistaa projektin kuluksi ja siirtää myös palkanlaskentaan.

Jotta saat työkulukirjauksen käyttöösi, pitää sinun:

1. Luoda järjestelmään käytettävät palkkalajit
  2. Luoda palkkalajeja vastaavat tuotteet
  3. Kytkeä palkkalaji ja laskutettava tuote Tuotekytkökset-osiossa

Palkkalajien lisääminen

Luo ensin käytössänne olevat palkkalajit Asetukset -> Työkulut -> Palkkalajit-osiosta. Varmista tarvittaessa käytettävät palkkalajit ja niiden oikeat koodit palkanlaskijalta.

Palkkalajeille tulee syöttää numero, nimi, sekä palkkalajin tyyppi (esim. aika tai korvaus). Syötä myös palkkalajin kulu ja sivukulu, joita käytetään projektin kululaskennassa. Korvaus-tyyppiselle palkkalajille ei määritellä sivukulua.

Kun kaikki käytettävät palkkalajit on syötetty, voidaan ne kytkeä tuotteisiin laskutusta varten. Muista tallentaa rivi Hyväksy-painikkeesta.

Palkkalajia vastaavan tuotteen lisääminen

Katso ohje Oman tuotteen lisääminen.

Palkkalajien kytkeminen tuotteisiin

Voit tehdä jokaiselle henkilölle oman palkkalaji -> tuote -kytköksen. Mene kohtaan Asetukset -> Työkulut -> Tuotekytkökset. Valitse Palkkalajista haluamasi vaihtoehto ja valitse palkkalajia vastaava tuote. Määritä Henkilön alta kenelle haluat kytköksen tehdä. Muista kytkeä kaikki palkkalajit kaikille henkilöille, jotka niitä tarvitsevat.

Työkulukirjausten käyttö

Kts. Työkulukirjausten käyttöopas