Tulorekisteri-ilmoituksen korjaaminen tai täydentäminen tulorekisteri.fi -palvelussa

Seuraa

Tulorekisteriin ladattua ilmoitusta voi korjata ja täydentää tulorekisteri.fi -palvelussa. Aloita korjaaminen valitsemalla palvelun etusivulta oikea yritys.

Valitse tämän jälkeen valikosta "Lähetetyt aineistot" ja avautuvasta listasta korjattava aineisto.

Aineisto-sivulta valitaan korjattava ilmoitus

... ja ilmoitukselta korjattava tietue

... ja aloita korjaaminen Korjaa-linkistä

Ilmoituksen tietoja voi sekä korjata että täydentää, jos esimerkiksi halutaan täydentää työntekijän poissaolotietoja.