Ecom Asiakaspalvelu

Ecomin ohjesivuilta löydät ohjeita ja neuvoja Ecomin ohjelmien käyttöön. Hae ohjetta hakusanalla tai valitse haluamasi ohjelma/palvelu ja selaa kaikkia ohjeita.

Laskutusoletukset / maksuehto

Seuraa

Myyntilaskulla käytettävät maksuehdot määritellään laskutusoletuksissa.

mceclip1.png

Maksuehtolista löytyy Maksuehdot/Lähetetilat/Läheteprioriteetit -välilehdeltä.

mceclip0.png

 

Maksuehtoon voi lisätä myös kassa-alennuksen, eli alennuksen, jonka laskun maksaja voi vähentää summasta, jos maksu maksetaan nopeammin, kuin nettomaksuehto.

Oliko tämä artikkeli hyödyllinen?
0/0 koki tästä olevan apua

Kommentit