Asiakkaiden tuonti Excel-tiedostosta

Seuraa

Ecom Jetin asiakasrekisteriin voi tuoda asiakastietoja Excel-tiedostosta. Tuonti aloitetaan asiakasnäkymän valikosta.

Excel-tiedoston sarakkeet kohdistetaan asiakasrekisterin kenttiin ennen tuontia, joten kenttien järjestyksellä tiedostossa ei ole väliä.

Jos tiedostossa on mukana otsikkorivi, valitse "Ohita 1. rivi".

Jos haluat jättää asiakasnumerottomat rivit tuomatta, valitse "Ohita ilman asiakasnumeroa".

HUOM: Mikäli asiakasrekisterissä on jo asiakkaita, olemassa olevat tiedot päivitetään asiakasnumeron perusteella. Varmista, että asiakasnumerointi on oikein tiedostossa.