Maventa -asetukset sähköistä laskutusta varten

Seuraa

Ennen sähköisten laskujen lähetystä tai vastaanottoa, tulee Mavennan palvelu kytkeä käyttöön.

Kaikki Maventaan kohdistuvat asetukset löytyvät kohdasta Asetukset -> Integraatiot. Asetuksiin pääset hammasrattaan kuvasta, ruudun oikeasta yläkulmasta. Ennen Mavennan kytkemistä, varmistathan että yrityksesi muut perustiedot on syötetty oikein esimerkiksi Käyttöönoton avustajan avulla.

Jos yritykselläsi on jo olemassa Maventa -tili, riittää että lisäät API-avaimen ja UUID -tunnisteen (yrityskohtainen tunniste). Tietojen syötön jälkeen paina Maventa osion "Kytke" -painiketta. Jos et tiedä API-avainta ja UUID -tunnistetta, löydät kirjautumalla Mavennan verkkosivuille osoitteessa https://maventa.com, ja avaamalla kirjautumisen jälkeen Asetukset ruudun oikeasta yläkulmasta.

Jos salasana tai käyttäjätunnus on hukassa, ole yhteydessä Maventaan.

Huomioi, että kohdasta Laskujen vastaanotto pitää aktivoida Verkkolaskujen vastaanotto, jotta ostolaskut tulevat sähköisesti.

Uusi Maventa-tili

Jos et ole aiemmin käyttänyt Maventaa, klikkaa sivun alaosasta "Rekisteröidy" -painiketta ja täytä rekisteröitymislomake. Voit luoda Maventa -tilin myös osoitteessa https://maventa.com.

Huom! Jos yrityksesi on uusi, pitää se löytyä ALV-rekisteristä ennen kuin Maventa-tilin rekisteröityminen onnistuu.