Hyvityslaskun luominen myyntilaskusta

Hyvityslasku voidaan luoda laskutettu -tilassa olevalle laskulle. Avaa lasku ja klikkaa tulosta -painikkeen vieressä olevaa nuolta. Valitse avautuvasta valikosta 'Luo hyvityslasku'. Tämän jälkeen tallenna hyvityslasku.

Suoritusten kirjaaminen

Kummatkin laskut voidaan merkitä suoritetuiksi samalla kertaa. Klikkaa Esikatsele ja tallenna -painiketta hyvityslaskulta. Valitse sitten merkitse suoritetuksi ja valitse myyntitili (esim. selvittelytili).