Palkkatapahtumien hyväksyminen ja laskuttaminen Ecomissa

Seuraa

Ecomin on mahdollista syöttää palkkatapahtumia, jotka muuttuvat Ecomin Projektiseurannassa sekä laskutettaviksi riveiksi että palkanlaskennan tapahtumiksi. Yleisimmin työntekijät syöttävät omat palkkatapahtumansa Ecom Webi -palvelussa.

1. Ecom Webissä syötetyt palkkatapahtumat siirretään Ecomiin Ecom Webi -siirrolla. Avaa Ecomin ylävalikosta Ohjelmat -> Ecom Webi. Valitse siirtoon ainakin kohdat: Lähetteet ja palkkatapahtumat. Siirto aloitetaan Siirrä -napilla.

2. Avaa Palkkatapahtumien massasyöttö. (Ohjelmat -> Projektiseuranta -> Palkkatapahtumien massasyöttö).

3. Tarkista palkkatapahtumat. Voit suodattaa näkymää henkilön tai päivämäärän mukaan ennen hyväksyntää.
Palkkatapahtumalla tulee aina olla projekti, johon tieto tallentuu. (Työt -välilehdelle)

Töiden lisääminen lähetteelle

4. Avaa lähetteet. Lähetehaussa sinisellä näkyvät rivit, joihin on tippumassa tuotteita.

5. Valitse lähete ja paina muokkaus -nappia (kynän -kuva). Kohdistus näyttää palkkalajeihin kytketyt tuotteet, joista voit valita mitkä pudotetaan lähetteelle. Alhaalta voit valita tiedon, mikä kirjautuu kohdistuksesta lähetteelle (esim. työntekijän nimi ja veronumero).

6. Lähetteelle tippuu valitut tuotteet ja tiedot.