Palkkatapahtumien hyväksyminen ja laskuttaminen Ecomissa

Seuraa

Ecomin on mahdollista syöttää palkkatapahtumia, jotka muuttuvat Ecomin Projektiseurannassa sekä laskutettaviksi riveiksi että palkanlaskennan tapahtumiksi. Yleisimmin työntekijät syöttävät omat palkkatapahtumansa Ecom Webi -palvelussa.

1. Ecom Webissä syötetyt palkkatapahtumat siirretään Ecomiin Ecom Webi -siirrolla. Avaa Ecomin ylävalikosta Ohjelmat -> Ecom Webi. Valitse siirtoon ainakin kohdat: Lähetteet ja palkkatapahtumat. Siirto aloitetaan Siirrä -napilla.

2. Avaa Palkkatapahtumien massasyöttö. (Ohjelmat -> Projektiseuranta -> Palkkatapahtumien massasyöttö).

3. Tarkista palkkatapahtumat. Voit suodattaa näkymää henkilön tai päivämäärän mukaan ennen hyväksyntää.
Palkkatapahtumalla tulee aina olla projekti, johon tieto tallentuu. (Työt -välilehdelle)

Töiden lisääminen lähetteelle

4. Avaa lähetteet. Lähetehaussa sinisellä näkyvät rivit, joihin on tippumassa tuotteita.

5. Valitse lähete ja paina muokkaus -nappia (kynän -kuva). Kohdistus näyttää palkkalajeihin kytketyt tuotteet, joista voit valita mitkä pudotetaan lähetteelle.

Alareunan valinnoilla voit määritellä, mitä tietoa palkkatapahtumasta lisätään lähetteelle (esim. työntekijän nimi ja veronumero).

Lähete-/laskurivien erittely päivämäärittäin: Läheteriville lisätään päivämäärärivi ennen kyseisen päivän palkkatapahtumia.

Lähete-/laskurivien erittely henkilöittäin: Läheteriville lisätään henkilön nimi ja veronumero ennen kyseisen henkilön palkkatapahtumia.

Työseloste vapaaseen tekstiin: Palkkatapahtuman julkinen muistio lisätään lähetteen/laskun asiakkaalle näkyvään vapaaseen tekstiin.

Kopioi sisäinen memo: Palkkatapahtuman sisäinen muistio lisätään lähetteen/laskun sisäiseen vapaaseen tekstiin.

6. Lähetteelle tippuu valitut tuotteet ja tiedot.