Käyttäjien lisääminen

Seuraa

Saat lisättyä/kutsuttua lisää käyttäjiä menemällä Asetukset -> Käyttäjät & Henkilöt -> Käyttäjät (ks. kuva). Klikkaa oikessa alareunassa olevaa kirjekuorta kutsuaksesi lisää käyttäjiä.

Tämän jälkeen aukeaa lomake, johon syötetään uuden käyttäjän tiedot ja valitaan mihin käyttäjäryhmään uusi tunnus kuuluu (pääkäyttäjä, normaali, asentaja). Paina lopuksi Lähetä Kutsu -painiketta.

Käyttäjätyypit

Pääkäyttäjä: Ecom Jetin ylläpito-oikeudet. Pystyy muokkaamaan asetuksia ja kaikkia tietoja. Pystyy kutsumaan lisää käyttäjiä.

Normaali: Normaali Ecom Jetin käyttäjä. Ei pysty muokkaamaan asetuksia eikä kutsumaan käyttäjiä.

Asentaja: Rajoitetut käyttöoikeudet. Ei pysty kutsumaan käyttäjiä. Asentaja ei mm. pysty:

• Tarkastamaan laskuja eikä ostolaskuja
  • Katsomaan tuotteiden hintatietoja
  • Muuttaa asiakkaan laskutustietoja