Päiväkirjat Tikon- ja Procountor -kirjanpito-ohjelmiin

Seuraa

Laskutuksen (myyntireskontran) ja ostolaskujen (ostoreskontran) kuukausittaiset päiväkirjat voidaan siirtää Ecomista sähköisesti Tikon- ja Procountor -ohjelmiin. Siirtotiedosto voidaan luoda automaattisesti kauden päättämisen yhteydessä.

Tikon-siirtotiedosto on ASC-muodossa ja Procountor-siirtotiedosto CSV-muodossa. Tarkemmat sisältökuvaukset ja aineistojen tuontiohjeet saat Accountor Finagon tekniseltä tuelta.

Aktivointi

Siirtotiedoston automaattinen luominen aktivoidaan laskutusoletuksista (Ohjelmat -> Laskutus ja myyntireskontra -> Laskutus- ja myyntireskontraoletukset)

Siirtotiedoston luominen

Siirtotiedosto luodan automaattisesti, kun laskutukselle tai ostolaskuille ajetaan kauden päätös (Ohjelmat -> Laskutus ja myyntireskontra -> Päiväkirjat (kirjanpitoon)). Valitse Päätä kausi, tarkasta esikatselussa, että tiedot ovat oikein ja hyväksy kausien päättäminen.

Siirtotiedosto ja päiväkirjatulosteet PDF-muodossa löytyvät tämän jälkeen Kirjanpito-arkisto -kansiosta ZIP-tiedostona. Voit lähettää tämän tiedoston kirjanpitäjällesi.