Ohjelman käyttäminen selaimessa / selainkäytön lopettaminen

Joskus, esimerkiksi selaimen päivityksen yhteydessä, selain vaihtaa automaattisesti selainkäyttöön, vaikka Citrix Receiver on käytössä. Voit vaihtaa takaisin normaaliin käyttöön seuraavasti:

1. Klikkaa selaimen oikeasta yläreunasta käyttäjätunnuksesi kohdalta. Valitse avautuvasta ikkunasta Selainkäyttö on/off

Klikkaa 'Asenna/tarkasta Receiver'

Mikäli koneeltasi löytyy jo Citrix asennettuna, klikkaa 'Asennettu jo' ja käynnistä Ecom normaalisti.

Mikäli Citrixiä ei ole vielä asennettu, hyväksy lisenssisopimus ja paina Lataa.

Saat ladattua yhteysohjelman myös osoitteesta https://www.citrix.com/products/receiver/ . Lataussivu tunnistaa automaattisesti käyttämäsi käyttöjärjestelmän, ja lataa sopivan version.

Asenna yhteysohjelma, kuten mikä tahansa ohjelmisto. Asennuksen lopussa ei tarvitse lisätä ohjelman ehdottamaa tiliä, vaan voit painaa suoraan "Finish" päättääksesi asennuksen. Ensimmäisen käynnistyskerran yhteydessä Receiver saattaa pyytää tilin luontia uudelleen, tähän voi laittaa rastin kohtaan "Älä kysy uudestaan" ja painaa peruuta.