Lomapalkkavelkaraportti

Lomapalkkavelkaraportti löytyy Palkanlaskennan raporteista.

Jotta lomapalkkavelka näkyy oikein, pitää seuraavat asetukset olla kunnossa.

1. Tarkasta jokaisen henkilön kohdalta kertymät -välilehdeltä, että hänen kertymänsä ovat oikein. Tarkasta samalla, että henkilöillä kertyy oikeat kertymät (täppä Kertyy sarakkeessa oikean kertymän kohdalla).

2. Lisää jokaiselle henkilölle oikea lomataulukko. Taulukot tarkastetaan ja lisätään palkanlaskennasta ylhäältä Palkkalajit => Lomapalkkalajien kertoimien laskenta.
Taulukoita voit muokata Taulukot -napin takaa.
Lomapalkkavelkaraporttia varten kertoimia EI tarvitse laskea. Laskenta tehdään tarvittaessa lomanmääräytymisvuoden vaihtuessa (1.4) ja lopputiliä maksettaessa.

3. Mene tämän jälkeen Asetuksiin Ohjelmat => Asetukset => Palkanlaskenta ja siellä keskiansiot kohtaan. Mene tuntipalkkalaisten keskiansion kohdalle ja tarkasta, että kerryttävät palkkalajit ovat oikein sekä raha- että aikakertymän osalta. Mene vielä Henkilöt välilehdelle ja varmista, että kaikki tuntipalkkalaiset on valittu.

Tämän jälkeen Lomapalkkavelkaraportin pitäisi näyttää oikeita arvoja.