Lomapalkkavelkaraportti

Tarkista alla olevat kohdat ennen lomapalkkavelkaraportin ajamista:

1. Tarkasta jokaisen henkilön kohdalta Kertymät-välilehdeltä, että henkilön kertymät ovat oikein. Tarkista samalla, että henkilöllä on Kertyy-sarakkeessa oikeat kohdat valittuna.mceclip0.png

2. Tarkista, että jokaiselta henkilöltä löytyy oikea lomataulukko ja lisää taulukoita tarvittaessa. Pääset tarkistamaan ja lisäämään taulukoita ohjelman vasemmasta yläkulmasta kohdasta Palkanlaskenta => Lomapalkkalajien kertoimien laskenta.

Taulukoita voit muokata Taulukot-napin takaa. Lomapalkkavelkaraporttia varten kertoimia EI tarvitse laskea. Laskenta tehdään tarvittaessa lomanmääräytymisvuoden vaihtuessa (1.4.) ja lopputiliä maksettaessa.

3. Tämän jälkeen mene Ohjelmat => Asetukset => Palkanlaskenta ja valitse Keskiansiot. Mene tuntipalkkalaisten keskiansion kohdalle ja tarkasta, että valitut palkkalajit ovat oikein sekä Rahakertymä että Aikakertymä -välilehdillä. Mene tämän jälkeen Henkilöt-välilehdelle ja varmista, että kaikki tuntipalkkalaiset on valittu.

4. Nyt voit ajaa Lomapalkkavelkaraportin.