Ecom Palkanlaskennan versiopäivitys

Seuraa

Suosittelemme kaikille Ecomin käyttäjille ohjelmiston pitämistä ajan tasalla eli toivottavaa olisi ladata aina viimeisimmät ohjelmistopäivitykset. Näin saat aina uusimmat ohjelmaominaisuudet käyttöösi, koska Ecom Taloushallintoa päivitetään muutaman kerran vuodessa. Ecom ohjelmistojen versiopäivitykset onnistuvat helposti internet-yhteyden kautta.

Ecom Serveri-palvelun käyttäjien ei tarvitse päivitystä tehdä, vaan uusin ohjelmistoversio on heillä aina käytössään automaattisesti - päivitys tehdään meidän toimesta.

Lataa Ecom Palkanlaskennan versiopäivitys tästä: https://www.ecom.fi/tiedostot/Palkanlaskenta/paivitys61.exe

Katso myös Ecom Palkanlaskennan versiot & uudet ominaisuudet