Ecom Asiakaspalvelu

Ecomin ohjesivuilta löydät ohjeita ja neuvoja Ecomin ohjelmien käyttöön. Hae ohjetta hakusanalla tai valitse haluamasi ohjelma/palvelu ja selaa kaikkia ohjeita.

Palveluun rekisteröityminen ja kirjautuminen

Seuraa

Ecom Jet -palvelu löytyy osoitteesta https://www.ecomjet.com/ .

Rekisteröidy palveluun täyttämällä tietosi "Ota käyttöön ilmaiseksi" painikkeen takaa löytyvälle lomakkeelle. Asiakaspalvelumme hoitaa palvelun aktivoinnin, ja lähettää sinulle sähköpostitse salasanan ja alkuohjeistuksen!

 

Oliko tämä artikkeli hyödyllinen?
0/0 koki tästä olevan apua

Kommentit