Sopimukset pankin kanssa

Ennen Monipankin käyttöönottoa pankin kanssa tehdään Web Services-sopimus (joskus myös nimellä "SEPA-kanava"). Sopimuksen teon jälkeen pankki toimittaa käyttäjätunnuksen ja salasanan, joiden avulla Ecom Monipankki lataa pankista Web Services -varmenteen.

Ecom Monipankki käyttää seuraavia aineistomuotoja. Varmista, että sopimukseen kytketään tarvitsemasi palvelut oikeassa aineistomuodossa.

• Yrityksen maksuaineistot = C2B
  • Palkka-aineistot = C2B
  • Viitemaksuaineistot = KTL
  • Tiliotteet = TITO
  • Saldokyselyt
  • (Sähköiset laskut = Finvoice) -> jos Maventa on käytössä, tätä ei tarvita