Palkkalaskelmien lähetys verkkopalkkana

Seuraa

Maventa Verkkopalkka -palvelulla palkkalaskelmat voi lähettää suoraan Ecom Palkanlaskenta -ohjelmasta sähköisesti palkansaajan verkkopankkiin.

Ennen ensimmäistä lähetystä verkkopalkkatoiminta pitää aktivoida asetuksista.

Verkkopalkkalaskelmat lähetetään raportti-ikkunassa Maksuluettelo -kohdasta. Pankkiin lähetettävä maksuaineisto ja verkkopalkkalaskelmat kannattaa muodostaa yhtä aikaa.

Avaa maksuluettelo esikatseluun tai tulosta se. Tämän jälkeen ohjelma varmistaa vielä verkkopalkka-aineiston lähetyksen. Verkkopalkkalaskelmat ovat palkansaajien katseltavissa verkkopankissa noin 15 minuutin kuluessa lähetyksestä.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Verkkopalkan uudelleenlähetys:

Voit lähettää verkkopalkkalaskelmat uudelleen valitsemalla maksupäivän, valitsemalla "Luo verkkopalkka-aineisto" ja esikatselemalla maksuluettelon. Jos verkkopalkkalaskelmien kaikki tiedot ovat samat kuin aiemmin lähetetyissä (ml. henkilötiedot ja muistiotekstit), eivät entuudestaan lähetetyt verkkopalkkalaskelmat muutu tai lähde uudestaan. Tätä hyödyntämällä voit lähettää palkkalaskelmia työntekijöille tarpeen vaatiessa erikseen.

Huom! Maksuaineistotiedostoa ei tule luoda uudestaan mikäli uudelleen lähetettävät verkkopalkkalaskelmat ovat jo maksettu.