Tapahtumahistoria (palkanlaskenta)

Seuraa

Ecom Palkanlaskennan versiossa 56 (kevät 2018) uutena ominaisuutena on tapahtumaloki, jonka avulla ohjelman pääkäyttäjä voi valvoa ohjelman käyttöä. Valvonta liittyy uusiin GDPR-vaatimuksiin.

Tapahtumahistoriaan tallentuu tieto ohjelman käytöstä sekä kriittisistä toimenpiteistä, kuten käyttäjätunnusten ja käyttöoikeuksien muutoksista.

Tapahtumahistoria avataan valitsemalla päävalikosta Ohjeet -> Tapahtumahistoria.