Maventa Verkkopalkan käyttöönotto

Seuraa

Maventa Verkkopalkka -palvelulla palkkalaskelmat voi lähettää suoraan Ecom Palkanlaskenta -ohjelmasta sähköisesti palkansaajan verkkopankkiin. Verkkopalkka on turvallinen ja GDPR-asetusten mukainen tapa lähettää palkkalaskelmat.

Verkkopalkkapalvelussa ei ole aloitus- tai kuukausimaksuja.

Verkkopalkkalähetyksen käyttöönotto tehdään suoraan palkanlaskentaohjemistosta valitsemalla Asetukset -> Palkanlaskenta ja klikkaamalla Ota käyttöön -nappia. Palvelu on välittömästi käytettävissä.