Ostolaskujen maksut ulkomaille

Seuraa

Ecomista pääset tekemään maksuaineiston myös laskusta, joka tulee maksaa ulkomaiselle pankkitilille, mikäli laskun summa on euromääräinen Ecomissa ja laskun vastaanottaja kuuluu Sepa-alueeseen (https://fi.wikipedia.org/wiki/Yhten%C3%A4inen_euromaksualue). Maksuaineisto voidaan maksaa Ecom Monipankissa.

Mikäli kyseessä on Sepa-alueen ulkopuoliseen maahan lähtevä maksu, lasku on maksettava manuaalisesti omassa verkkopankissanne.