Ecom Asiakaspalvelu

Ecomin ohjesivuilta löydät ohjeita ja neuvoja Ecomin ohjelmien käyttöön. Hae ohjetta hakusanalla tai valitse haluamasi ohjelma/palvelu ja selaa kaikkia ohjeita.

Ostolaskujen vastaanottoasetus Maventassa

Seuraa

Kun Maventa-verkkolaskutus otetaan käyttöön, aktivoituu myös ostolaskujen vastaanotto Maventa-tilille. Mikäli ostolaskuja ei haluta ottaa vastaan sähköisesti, tulee ostolaskujen vastaanotto kytkeä pois päältä Maventan asetuksissa.

  • Kirjaudu Maventaan (https://secure.maventa.com/)
  • Valitse Asetukset (sivun oikea yläkulma)
  • Valitse vasemman reunan valikosta Laskujen vastaanotto ja ota valinta pois kohdasta Vastaanota laskuja
  • Tallenna

ecom-maventa-laskujenvastaanottoasetus

Oliko tämä artikkeli hyödyllinen?
0/0 koki tästä olevan apua

Kommentit