Myyntilaskujen lähetys ulkomaille (Maventa)

Seuraa

Laskun lähetys ulkomaille sähköisesti onnistuu Maventa -palvelun kautta:

• Tulostuspalveluna: Ecomiin laitetaan asiakkaan tietoihin postiosoite ja sähköisen laskun lähetysikkunassa Tulostuspalvelun asetuksiin valitaan Eu-maat tai muu maailma.
  • Sähköiseen verkkolaskutusosoitteeseen: Mikäli olet saanut ulkomaisen vastaanottajan sähköisen laskun tiedot, varmista support@maventa.com pystyykö välityksen tekemään ko.osoitteeseen / maahan Mavennan kautta. Jos välitys onnistuu, laita Ecomissa asiakkaan taakse Ecom Maventa-verkkolaskutusosoitekenttään verkkolaskutusosoite@operaattori.