Lähetteiden automaattinen numerointi Ecom Webissä

Seuraa

Kun perustat uuden lähetteen Ecom Webissä, se ei vakioasetuksilla saa lähetenumeroa ennen kuin synkronoit lähetteet Ecom Taloushallinnossa. Jos tarvitset lähetenumerot uusille lähetteille lennossa, esimerkiksi ostaessasi tavaraa tukussa, saadaan numerointi tapahtumaan automaattisesti Webi Service -ominaisuudella.

Jos käytössäsi on Ecom Serveri, saat numerointiominaisuuden käyttöön ilmoittamalla siitä meille joko sähköpostitse asiakaspalvelu@ecom.fi , tai soittamalla asiakaspalveluumme.

Jos Ecomisi on asennettu omaan ympäristöösi, voit olla yhteydessä asiakaspalveluumme ominaisuuden käyttöönottoa varten.