Ecom Asiakaspalvelu

Ecomin ohjesivuilta löydät ohjeita ja neuvoja Ecomin ohjelmien käyttöön. Hae ohjetta hakusanalla tai valitse haluamasi ohjelma/palvelu ja selaa kaikkia ohjeita.

Käyttäjätilin lisääminen Monipankkiin

Seuraa

Ecom Monipankki -pankkiyhteysohjelman käyttäjätunnuksia hallinnoidaan Monipankin asetuksista.
Voit lisätä käyttäjän valitsemalla kirjautumisruudusta, tai ohjelmasta, Asetukset -> Yleiset asetukset -> [+]. Syötä avautuvaan ruutuun uuden käyttäjän tiedot, ja paina Lisää.

 

mp_kayttajan_lisays.png

Oliko tämä artikkeli hyödyllinen?
0/0 koki tästä olevan apua

Kommentit