Asiakaskohtaiset verkkolaskutusasetukset, kun käytössänne on Maventa

Seuraa

1. Verkkolaskutusosoite voidaan laittaa Ecom Maventa -verkkolaskutusosoite -kenttään.

Osoite on aina laitettava tänne, mikäli Maventa tulostuspalvelua ei ole aktivoitu TAI jos asiakas, jolla on useampia verkkolaskutusosoitteita, ilmoittaa haluavansa laskun tiettyyn osoitteeseen, se laitetaan asiakastietoihin (laita myös operaattoritieto @-merkillä erotettuna).

Verkkolaskutusosoite-perus

2. Asiakkaan välittäjän tunnus lisätään laittamalla kenttään @-merkki ja välittäjän tunnus.

Verkkolaskuos-pankki

3. Jos asiakas on pyytänyt lisäämään osastokoodin

Joiltain asiakkailtanne voi tulla pyyntö lisätä heille lähetettävään sähköiseen laskuun osastokoodi tai organisaatiotunnus. Jos teillä on Maventa käytössä, niin osastokoodin saa lisättyä verkkolaskutusosoitteen perään /-merkillä erotettuna.

Osastokoodi_verkkolaskutusosoite

Verkkolaskuosoite laitetaan siis muodossa:  verkkolaskutusosoite/xxxxx@välittäjäntunnus

xxxx = osastokoodi tai organisaatiotunnus

välittäjäntunnus = operaattori