Tuoterekisterin ja hinnaston vuosihuolto

Seuraa

Vuoden vaihteessa kannattaa tarkastaa missä kunnossa ohjelman tuoterekisteri ja hinnasto ovat. Rekisteristä voi siivota pois poistuneita tuotteita, alennusluettelot kannattaa päivittää ja erityisesti kannattaa huolehtia, että vanhentuneet nettohinnastot poistetaan. Ohjeet-sivulta löydät ohjeet tuoterekisterin siivoamiseen ja alennusluettelon päivittämiseen.

Tarkasta myös, että Ecomin varmuuskopiot ovat kunnossa!