Siirtäminen uudelle tietokoneelle

Seuraa

Ecom Taloushallinto

Kopioi Ecom -kansio kokonaisuudessaan ulkoiselle kovaleylle tai vastaavalle. Siirrä kansio uudelle koneelle, C-asemalle. Kun olet siirtänyt ohjelman uudelle koneelle, avaa Ecom -kansio ja aja sieltä sovellus konevaihdettu.exe.

Jos ohjelmaa käytetään serveriltä, tulee se yhdistää myös serverikoneeseen verkkolevyksi samoin kuin työasemaan. Työasemista (ja serveriltä verkkolevyn kautta) ajetaan vasenna.exe, joka on Ecomin kansiossa.

Muista myös tarkistaa pankkiaineistojen (yrityksen maksut ja viitemaksuaineistot) tiedostopolut.

Ecom Monipankki

Siirretään kopioimalla asennushakemisto uudelle koneelle (varmista, että ohjelman tietokanta pankkiyhteys.db on mukana asennushakemistossa).

Ecom Palkanlaskenta (Ecom3)

Kopioi myös Ecom Palkanlaskenta kansio ulkoiselle asemalle. Voit hakea palkanlaskenta -ohjelmasta uusimman version osoitteesta: www.ecom.fi/tiedostot Valitse täältä: Palkanlaskenta -> Internetasennus.exe  Kun olet asentanut uuden palkanlaskentaohjelman niin kopioi vanhasta Ecom3 -kansion alta löytyvä db1 -kansio. Korvaa tällä uuden asennuksen vastaava niin homma lähtee toimimaan.