Ecom Asiakaspalvelu

Ecomin ohjesivuilta löydät ohjeita ja neuvoja Ecomin ohjelmien käyttöön. Hae ohjetta hakusanalla tai valitse haluamasi ohjelma/palvelu ja selaa kaikkia ohjeita.

Resursointikalenteri

Seuraa

Ecom Webin kalenteriin on toteutettu resursointimahdollisuus. Aikaisempaan verrattuna nyt työnjohtajalla on mahdollisuus resursoida lähete työntekijöille suoraan kalenterinäkymässä.

Tärkeimmät uudistukset:

  • töiden ajanjaksojen määrittely työntekijäkohtaisesti
  • jokaiselle työntekijälle saa määriteltyä eripituisia ajanjaksoja eli todelliset työajat
  • ajanjaksojen muokkaaminen jälkikäteen onnistuu helposti yhdellä klikkauksella

 

Oliko tämä artikkeli hyödyllinen?
2/2 koki tästä olevan apua

Kommentit