Ecom Arkistopalvelu – pikaohje

Arkistopalvelu on palvelu Ecomin käyttäjille sekä rakennuspalveluiden raportointiin että tilitoimiston kanssa dokumenttien arkistointiin.

ArkistopalveluPikaohje.png

Ecom Arkistopalvelun päävalikosta pääset kaikkiin perustoimintoihin. Oikean reunan pudotusvalikosta löydät asetukset, oman salasanan vaihtamisen ja uloskirjautumisen.

Rakennusalan raportointi

Rakennusalan raportointi on tarkoitettu rakennuspalveluiden tiedonantovelvollisille työkohteiden raportoitavien tietojen keräämiseen ja raportointiin.

Katso kaikki rakennusalan raportointiin liittyvät ohjeet täältä.

Tilitoimistokäyttö

Ecom Arkistopalvelun käyttö tiedostot- ja grafiikkatoiminnot ovat toistaiseksi vain Ecom Tilit Oy:n asiakkaiden käytössä. Ne tullaan avaaman myös muille Ecom-käyttäjille lähiaikoina!

Ota yhteyttä Ecomin asiakaspalveluun, mikäli haluat Ecom Tilit Oy:n asiakkaaksi.

Tiedostot

Tiedostot-osiosta löydät Arkistopalveluun talletetut tiedostot. Omien tiedostojen tallennus onnistuu helposti raahaamalla tiedosto näkymään. Tiedostot on ryhmitelty kansiohin, jotta niitä on helpompi selata.

Omien tiedostojen lisäys

Ecom Arkistopalvelun tiedostojen Omat-kansioon voi tallettaa omia tiedostoja. Kun haluat tallettaa Arkistopalveluun omia tiedostoja, valitse haluamasi kansio (voit luoda uusia kansioita Luo kansio -painikkeella) ja raahaa haluamasi tiedosto koneeltasi. Voit valita ladattavan tiedoston Tallenna uusi tiedosto -painikkeella.

Viestit

Viestit-osiossa näet kirjanpitoon liittyvät viestit. Lihavoidulla näkyvät viestit ovat uusia viestejä, joita ei ole vielä luettu.

Asetukset

Asetuksissa pääkäyttäjät pystyvät hallitsemaan yrityksen tietoja (rakennuspalveluiden raportointia varten), käytössä olevia palveluita sekä käyttäjätunnuksia. Ecom Arkistopalveluun voidaan luoda useita käyttäjätunnuksia. Käyttäjätunnuksien käyttöoikeuksia voi rajata tarpeen mukaan. Esim. työnjohtajille voi antaa pääsyn työmaatietoihin rakennuspalveluiden raportointia varten ja vain pääkäyttäjät pääsevät tilitoimistoaineistoihin. Lisäksi käyttäjätunnus voidaan antaa aliurakoitsijalle ja antaa rajattu käyttöoikeus haluttuihin työmaatietoihin.

Luotu: Päivitetty :
Palvelun toteuttaa Zendesk