Uuden tarjouksen lisääminen, osa 4 - työt ja tuotteet

Postin työt

Postin työt -välilehdeltä löytyvät kaikki postin paketeista tulleet työt. Töitä voi myös syöttää suoraan tälle tälle välilehdelle.

Sähköalalla työllä on euromääräinen hinta. Kun töitä syötetään Postin töihin, on tämä tärkeää ottaa huomioon. Tunnin työn hinta on oltava sama, kuin mitä tarjouslaskentaoletuksissa oleva laskennallinen tuntihinta on.

Ikkunan ylälaidassa on urakkahinnoittelukerroin, jolla laskennallinen tuntihinta nostetaaan tämän päivän asentajan urakkahintaa vastaavaksi.

Aikakertoimella voidaan antaa postille vaikeuskerroin, jonka avulla voidaan ottaa huomioon tarjouksen kohteen olosuhteita.

tarjouslaskenta20.jpg

Postin tuotteet

Alla olevan postin tuotteet ovat tulleet postille haetuista paketeista. Ne erottuvat sillä, että niiden määrät näkyvät kpl-paketista kentästä. Ohjelma on hakenut tuotteiden hinnat tuotteiden toimittajat välilehdeltä, eli suoraan toimittajien antamien nettohintojen mukaan. Tuotteita voi lisätä tälle välilehdelle myös suoraan tuoterekisteristä tuotelistauksen yläreunassa olevilla tuotehaku- ja + -painikkeilla.  

Tuotteissa punaisella näkyvät rivit eivät sisällä alennustietoa toimittajalta ja sininen rivi tarkoittaa sitä, että toimittjien hinnanero on yli 30%.

tarjouslaskenta21.jpg

Tuotteen hinnan voi tarkistaa valitsemalla halutun rivin ja painamalla Ctrl-painiketta. Ohjelma avaa ikkunan, jossa näkyy valitun tuotteen kaikkien toimittajien hinnat sekä päiväys, jolloin toimittaja on hintoja viimeksi päivittänyt. Jokaisen toimittajan edessä on järjestysnumero. Mikäli tässä kohtaa halutaan vaihtaa toimittajaa, onnistuu se valitsemalla näppäimistöltä halutun toimittajan järjestysnumeron samalla kun ctrl -painike on pohjassa. 

HUOM. Tarjouksen tulee olla muokkaus -tilassa (klikkaa kynä -kuvaketta), jotta hinnantarkistus toimii.

tarjouslaskenta22.jpg

Halvin hinta -painike

Ecomin Postin tuotteet alavälilehdellä on halvin hinta -painike, jonka avulla voi etsiä halvimman hinnan yksittäiselle tuotteelle, valitulle postille tai koko tarjoukselle.

Ohjelma hakee tämän jälkeen halvimmat ostohinnat valitulle vaihtoehdolle.

tarjouslaskenta23.jpg

Syöttöjärjestyksen määritys ja hinnan lukitus

Tuotetietoja syötettäessä voidaan määrittää se, että ovatko tuotteet numerojärjestyksessä vai käytetäänkö syöttöjärjestystä, jolloin viimeisin syötetty tuote näkyy aina alimpana rivinä. Syöttöjärjestys on nyt asetettu päälle.

Sen lisäksi ylimmän rivin hinta on lukittu painamalla lukitse-valintaa päälle. Näin täma hinta on muokattavissa käsin, eikä se muutu esimerkiksi halvin hinta-painikkeen kautta.

tarjouslaskenta24.jpg

 

 

Luotu: Päivitetty :
Palvelun toteuttaa Zendesk