Toimittajien (urakoitsijat + työnantajat) hallinta Ecom Arkistopalvelussa

Ecom Arkistopalvelun rakennusalan raportointi on tarkoitettu rakennuspalveluiden tiedonantovelvollisille työkohteiden raportoitavien tietojen keräämiseen ja raportointiin. Työmaihin liittyvien toimittajien - urakoitsijoiden ja työnantajien - tietoja hallitaan Ecom Arkistopalvelun toimittajarekisterissä. Ecom Projektiseurannan käyttäjien toimittajat siirtyvät Arkistopalveluun automaattisesti ja niitä tarvitsee muokata käsin vain, jos jokin raportointiin tarvittavat tieto puuttuu.

[alert style="info"]Toimittajat ovat työmaan urakoitsijoita tai työnantajia. Toimittajat kytketään joko työmaan urakkaan urakoitsijaksi tai henkilön työnantajaksi.[/alert]

Toimittajarekisteriin siirrytään Rakennuspalveluiden raportoinnin pääsivun Toiminnot -valikosta.

Toimittajat1.png

 Toimittajat2.png

Uusi toimittaja luodaan Lisää toimittaja -napilla. Toimittajan tiedot avataan klikkaamalla toimittajaa listasta.

toimittajat3.png

Toimittajan tiedoista pakollisia ovat nimi, y-tunnus ja yhteyshenkilön tiedot. Mikäli kyseessä on ulkomainen yritys, jolla ei ole suomalaista y-tunnusta tai hetua, syötetään ulkomainen tunnus, tunnuksen tyyppi ja tarkat osoitetiedot.

Vuokratyön teettäjä ja Vuokratyön teettäjän Y-tunnus tarvitaan silloin, kuin kyseessä on vuokratyöfirma, jonka henkilökuntaa on vuokrattuna jollakin raportoitavalla työmaalla. Näiden työntekijöiden osalta raportoidaan myös vuokratyöntekijöitä käyttävä yritys.

Luotu: Päivitetty :
Palvelun toteuttaa Zendesk