Tiedostojen tallennus omalle koneelle Ecom Serverillä

Kun Ecomia käytetään Ecom Serveri -palvelussa, tiedostojen tallennus omalle koneelle pitää sallia etäyhteysohjelma Citrixissä. Citrix kysyy lupaa tiedostojen lukemiselle ja tallentamiselle ensimmäisellä käyttökerralla. Valitse Do not ask me again for this site ("älä kysy uudestaan") ja paina Permit all access ("salli lukeminen ja tallentaminen")

Tiedostopolut omalle koneelle

Oman tietokoneen levyt ja kansiot näkyvät Ecom Serverillä eri tavalla, kuin normaalisti, koska ohjelma suoritetaan etäyhteydellä Ecom Serverin palvelimella. Kun tallennat tiedostoa Ecomista omalle koneellesi, valitse aina ensin tallennusikkunasta Local Disk esim. Local Disk (C: ..) ja sieltä haluamasi tallennuskansio.

Mikäli tarvitaan suoraa tiedostopolkua esim. viitemaksuajoa varten, oman koneen levyille käytetään \\client\LEVYKIRJAIN\hakemisto\ -muotoa.

Luku ja kirjoitusoikeuden muuttaminen jälkikäteen

Mikäli kysymystä ei tule tai haluat muokata luku- ja kirjoitusoikeutta kesken ohjelman käytön, valitse Windowsin oikeasta alakulmasta Citrix-kuvake ja klikkaa sitä hiiren oikealla ja valitse Connection Center.

Valitse avautuvasta ikkunasta Preferences ja Read and write, ja paina OK.

 

Luotu: Päivitetty :
Palvelun toteuttaa Zendesk