Ecom Tiedostopilvi pikaohje

Ecom Tiedostopilvi on lisäpalvelu kuvien ja muiden dokumenttien varmaan tallentamiseen. Sitä voi käyttää yhdessä Ecom Taloushallinnon ja Ecom Webin kanssa. Kuvia ja muita tiedostoja voi esimerkiksi ottaa työkohteesta Ecom Webi mobiiliapplikaatiolla suoraan oikealle lähetteelle. Kuvat säilyvät asiakkaan tiedoissa ja ovat käytettävissä niin Ecom Webissä, kuin Ecomissakin.

Käyttöönotto

Ecom Tiedostopilven tilaus tehdään joko Ecom Webissä pääkäyttäjätunnuksella tai Ecomissa.

Ecomissa

Avaa päävalikosta Ohjelmat - Ecom Tiedostopilvi - Aktivoi Ecom Tiedostopilvi. Tilauksen hyväksymisen jälkeen palvelu on välittömästi käytettävissä.

mceclip0.png

Ecom Webissä

Kirjaudu sisään pääkäyttäjätunnuksella ja valitse sivun alareunasta Hallinta

Ecom Webi - pääkäyttäjän asetukset - Tiedostot


 

Käyttö

Tiedostojen lisääminen Ecomissa

Ecomissa tiedostoja voi lisätä mm. lähetteille, laskuille, asiakkaille ja tarjouksille. Tiedostot löytyvät Dokumentit-välilehdeltä.

mceclip1.png

Tiedostoja voi tuoda lähetteelle neljällä eri tavalla tilanteen mukaan:

  1. Raahaamalla tiedosto suoraan resurssienhallinnasta tiedostolistan vasemman ylänurkan pudotusalueelle
  2. Ensimmäisestä plus-painikkeesta avautuvasta tiedostovalintaikkunasta.
  3. Toisesta, kehystetystä plus-painikkeesta avautuvalla nettisivulla. TÄRKEÄÄ: Jos käytät Ecomia etätyöpöytäyhteydellä tai Ecom Serveri -palvelussa ja haluat siirtää tiedostoja omalta koneeltasi, avaa tämä nettisivu omalla koneellasi. Näin voit helposti tallentaa tiedostoja paikalliselta koneelta, vaikka Ecom toimiikin etäpalvelimella.
  4. Paikalliset tiedostot -välilehdeltä voit siirtää aikaisemmin liitettyjä tiedostoja helposti Ecom Tiedostopilveen.

Tiedoston lisäämisen yhteydessä voit antaa tiedoston kuvauksessa lisätietoja tiedostosta.

 

Tiedostojen lisääminen lähetteelle Ecom Webissä

Tiedostot löytyvät Ecom Webistä sivun oikeasta reunasta Lisää-valikosta. Tiedostoja voi hallita myös lähetekohtaisesti, jossa ne näkyvät omalla välilehdellä (alla kuva lähetteen kautta tiedostojen lisäämisestä). Tarkemman ohjeistuksen kaikesta tiedostojen hallinnasta Ecom Webin puolella löydät täältä.

mceclip2.png


 

Kuvien ottaminen puhelimella

Ecom Webin käyttäjät voivat tallentaan työkohteen kuvat helposti Ecom Webi puhelinsovelluksella. Kuvan voi ottaa suoraan puhelimen kameralla tai valita aikaisemmin otetuista kuvista tai tiedostoista. Kuva tallentuu automaattisesti oikealle lähetteelle ja samalla myös lähetteen asiakkaan ja projektin tietoihin.

IMG_91DC6EC12C41-1.jpeg

 
Luotu: Päivitetty :
Palvelun toteuttaa Zendesk