Uuden toimittajan hinnastojen nouto hinnastopalvelusta

Kun lataat Ecomin hinnastopalvelusta sellaisen toimittajan tuoteluettelon tai hinnaston, jota ei ole aiemmin käytetty, saattaa ohjelmisto antaa oheisen varoitusikkunan:

Tämä johtuu siitä, että noudettavan tuoteluettelon/hinnaston toimittajaa ei ole joko perustettu Ecomin toimittajarekisteriin, tai toimittajaan ei ole kytketty oikeaa siirtotunnusta (yleensä OVT-muotoinen 0037+toimittajan y-tunnus). Jos latasit kerralla useamman uuden toimittajan hinnastot, kirjoita tämä numero muistiin ja tarkista tässä kohtaa minkä toimittajan ovt-tunnus on kyseessä. Tietoa tarvitaan seruaavassa vaiheessa!

Kun painat OK, avautuu eteesi toimittajahaku. Jos toimittaja on jo perustettu toimittajarekisteriin, valitse listalta oikea toimittaja. Jos toimittajaa ei ole aiemmin lisätty, saat luotua uuden "Lisää" painikkeella. Kun olet syöttänyt lisätyn toimittajan perustiedot (nimi riittää), valitse toimittaja listalta ja paina OK.

Tuoteluettelon ja hinnaston sisäänluku jatkuu nyt kuten muidenkin tukkurien kohdalla! Huomaathan että hinnoitteluvaiheessa lisätty tukkuri tulee automaattisesti prioriteettilistan viimeiseksi.

Luotu: Päivitetty :
Palvelun toteuttaa Zendesk