Logokuvan käyttö laskulla ja muissa tulosteissa

Ecom Taloushallinnossa laskulle ja osalle muistakin tulosteista voi lisätä yrityksen logokuvan. Logokuvaksi kelpaa seuraavat yleisimmät kuvatiedostomuodot, esim:

  • JPG (RGB-väreillä)
  • GIF
  • TIFF
  • BMP

Logotiedoston resoluution tulee olla tarpeeksi iso, jotta kuva tulostuu selkeänä. Normaalilla laskulomakkeella logokuvan tulostusalue on noin 9 cm x 2 cm. Ecom sovittaa kuvan tulostusalueelle mittasuhteet säilyttäen.

Huom.! Laskulomakkeelle tulostetaan logo TAI yrityksen nimi ja osoite perusoletuksista. Logokuvaan kannattaa siis laittaa näkyville myös yrityksen osoite.

Yleisen logon määrittely

Yrityksen yleinen logo asetetaan perusoletuksissa (valikko: Ohjelmat -> Perustoletukset)

Yleinen logo tulostetaan laskulle, maksumuistutukselle ja tarjouksiin. Laskulomakkeiden muokkauksessa voi määritellä myös lomakekohtaisen logon (kts. seuraava kappale).

Perusletukset1_2015-04-18_0814.png

Logon määrittely omalle laskulomakkeelle

Laskulomakkeita muokataan laskutuksen oletuksissa Ohjelmat -> Laskutus ja myyntireskontra -> Laskutus- ja myyntireskontraoletukset -> Tulostus -välilehti.

Avaa lomakkeiden muokkaus Muokkaa lomakkeita -painikkeella, valitse muokattavaksi uusi tai aikaisemmin talletettu lomake ja muokkaa logo Logo-välilehdellä.

ecom-lomakemuokkaus-logo.png

Luotu: Päivitetty :
Palvelun toteuttaa Zendesk