Lomakkeiden muokkaus

Ecomissa on kymmenittäin valmiita lomakepohjia lähetteelle, laskulle ja tarviketarjoukselle. Valmiiden pohjien lisäksi oman lomakkeen pääsee luomaan lomake-editorissa:

Ohjelmat -> Laskutus- ja myyntireskontra -> Laskutus- ja myyntireskontraoletukset -> Tulostus -välilehti -> Muokkaa lomakkeita

  • Voit luoda oman lomakkeen esimerkiksi aputoiminimelle!

Lomakkeet.jpg

 

Tämän jälkeen voit valita lomakepohjan, josta lähdet muokkaamaan. Seuraavaksi avautuvan lomake-editorin välilehdillä voit muokata eri lomakkeita haluamaksesi.

  1. LOMAKE: Lomakkeen nimen muokkaus, laskuilla valittava Blanko-pohja ja lähete- ja tarjouslomakkeilla otsikon muokkaus.
  2. LOGO: Oletuksena logo tulee Ecomin perusoletuksista kuvana tai tekstinä. Halutessa tekstimuotoiset tiedot logon paikalle, voit muokata nämä lomakekohtaisesti tekstitiedostosta logo.rtf. Suositeltavaa on tallentaa muokattu tekstitiedosto uudella nimellä.
  3. VAPAA TEKSTI: Laskuilla teksti näkyy pankkisiirto-osion yläpuolella ja lähete- ja tarjouslomakkeilla rivien yllä olevana vapaa tekstinä. Tiedot tulevat lomakkeesta riippuen eri tekstitiedostoista, jotka ovat muokattavissa.
  4. YLEISET: Marginaalien asetukset vaikuttavat tulosteen laatikoiden, rivien yms. sijaintiin ja tulostuksessa oleviin tietoihin. Eri lomaketyypit antavat mahdollisuuden muokata tietoja eri tavoilla.
  5. RIVIT: Rivien alta pääset muokkaamaan mitä rivitietoa tuotteesta halutaan saada tulosteelle. Esimerkiksi tuotenumero, kappalemäärä, yksikkö ja näkyvät alennus- ja hintatiedot ovat muokattavissa.
  6. KÄÄNNÖS: Halutessasi voit lisätä käännöksiä ja muokata lomakkeilla näkyviä perustietoja toiselle kielelle.

Lomakkeille tehtyjä muutoksia voi esikatsella "Tulosta malli"-painikkeella.

Lomakkeiden muokkaamisen jälkeen on suositeltavaa tallentaa muokattu lomake omalla nimellään, jolla lomakkeen erottaa jo valmiista lomakkeista myöhempää käyttöä ajatellen.

Luotu: Päivitetty :
Palvelun toteuttaa Zendesk