Tietojen vienti muihin ohjelmistoihin Ecom Taloushallinnosta

Ecom Taloushallinnossa on sisäänrakennettu tietojen vienti muutamiin ohjelmiin. Lisäksi monesta ohjelmanosasta voidaan viedä tietoja Excel-tiedostoon, jossa sitä voidaan mm. jatkojalostaa monenlaiseen raportointiin tai viedä muihin järjestelmiin.

Tikon & Procountor

Sekä myyntireskontran että ostoreskontran kuukausittaisista päiväkirjoista voidaan kauden päätöksen yhteydessä. Lue lisää ohjeesta https://tuki.ecom.fi/hc/fi/articles/360010547691-P%C3%A4iv%C3%A4kirjat-Tikon-ja-Procountor-kirjanpito-ohjelmiin

Excel-viennit

Useimmista ohjelmanosista tiedot voidaan viedä sellaisenaan Excel-tiedostoon. Esim. laskutiedot viedään valitsemalla Ohjelmat -> Laskutus ja myyntireskontran -> Laskutiedot Exceliin. Tietojen vientiä voi yleensä rajata päivämäärärajauksella ja ohjelmakohtaisilla rajauksilla. Tiedot ryhmitellään tiedostossa omille välilehdille, joista niitä voi Excelissä yhdistellä esim. VLOOKUP-funktion kanssa.

Finvoice

Jos laskujen tietoja halutaan siirtää muihin järjestelmiin Finvoice-formaatissa, Finvoice-aineisto luodaan normaalisti laskun tulostuksen yhteydessä. Finvoice-aineiston tallennuskansiota ja muita valintoja pääsee muokkaamaan Laskutusoletusten Sähköinen lasku -välilehdellä Muu palveluntarjoaja -sivulla.

 

Luotu: Päivitetty :
Palvelun toteuttaa Zendesk