Tietojen vienti muihin ohjelmistoihin Ecom Taloushallinnosta

Ecom Taloushallinnossa on sisäänrakennettu tietojen vienti muutamiin ohjelmiin. Lisäksi monesta ohjelmanosasta voidaan viedä tietoja Excel-tiedostoon, jossa sitä voidaan mm. jatkojalostaa monenlaiseen raportointiin tai viedä muihin järjestelmiin.

Tikon & Procountor

Sekä myyntireskontran että ostoreskontran kuukausittaisista päiväkirjoista voidaan kauden päätöksen yhteydessä. Lue lisää ohjeesta: Päiväkirjat Tikon- ja Procountor -kirjanpito-ohjelmiin

Excel-viennit

Useimmista ohjelmanosista tiedot voidaan viedä sellaisenaan Excel-tiedostoon. Esim. laskutiedot viedään valitsemalla Ohjelmat - Laskutus ja myyntireskontran - Laskutiedot Exceliin. Tietojen vientiä voi yleensä rajata päivämäärärajauksella ja ohjelmakohtaisilla rajauksilla. Tiedot ryhmitellään tiedostossa omille välilehdille, joista niitä voi Excelissä yhdistellä esim. VLOOKUP-funktion kanssa.

Finvoice

Jos laskujen tietoja halutaan siirtää muihin järjestelmiin Finvoice-formaatissa, Finvoice-aineisto luodaan normaalisti laskun tulostuksen yhteydessä. Finvoice-aineiston tallennuskansiota ja muita valintoja pääsee muokkaamaan Laskutusoletusten Sähköinen lasku -välilehdellä Muu palveluntarjoaja -sivulla.

 

Luotu: Päivitetty :
Palvelun toteuttaa Zendesk