Päiväkirjat Tikon- ja Procountor -kirjanpito-ohjelmiin

 

 

Huom: Tikon- ja Procountor-siirtotiedostojen käyttö on korvattu Procountor-integraatiolla. Lue lisää täältä.

 

Laskutuksen (myyntireskontran) ja ostolaskujen (ostoreskontran) kuukausittaiset päiväkirjat voidaan siirtää Ecomista sähköisesti Tikon- ja Procountor -ohjelmiin. Siirtotiedosto voidaan luoda automaattisesti kauden päättämisen yhteydessä.

Tikon-siirtotiedosto on ASC-muodossa ja Procountor-siirtotiedosto CSV-muodossa. Tarkemmat sisältökuvaukset ja aineistojen tuontiohjeet saat Accountor Finagon tekniseltä tuelta.

Aktivointi

Siirtotiedoston automaattinen luominen aktivoidaan myyntireskontran laskutusoletuksista (Ohjelmat - Laskutus ja myyntireskontra - Laskutus- ja myyntireskontraoletukset) ja ostoreskontran laskutusoletuksista (Ohjelmat - Ostolaskut ja ostoreskontra - Ostolasku- ja ostoreskontraoletukset).

Myyntireskontra:

Ostoreskontra:

ostoresk_tikonpro.png

Siirtotiedoston luominen

Siirtotiedosto luodan automaattisesti, kun laskutukselle tai ostolaskuille ajetaan kauden päätös (Ohjelmat - Laskutus ja myyntireskontra - Päiväkirjat (kirjanpitoon)). Valitse Päätä kausi, tarkasta esikatselussa, että tiedot ovat oikein ja hyväksy kausien päättäminen.

Siirtotiedosto ja päiväkirjatulosteet PDF-muodossa löytyvät tämän jälkeen Kirjanpito-arkisto -kansiosta ZIP-tiedostona. Voit lähettää tämän tiedoston kirjanpitäjällesi.

Luotu: Päivitetty :
Palvelun toteuttaa Zendesk