Lomapalkkavelkaraportti

 

Tarkista alla olevat kohdat ennen lomapalkkavelkaraportin ajamista:

 

1. Tarkasta jokaisen henkilön kohdalta Kertymät-välilehdeltä, että henkilön kertymät ovat oikein. Tarkista samalla, että henkilöllä on Kertyy-sarakkeessa oikeat kohdat valittuna.mceclip0.png

 

2. Avaa Ohjelmat > Palkanlaskenta > Palkanlaskenta, jos se ei ole jo valmiiksi auki. Tarkista, että jokaiselta henkilöltä löytyy oikea lomataulukko ja lisää taulukoita tarvittaessa. Pääset tarkistamaan ja lisäämään taulukoita ohjelman vasemmasta yläkulmasta kohdasta Palkanlaskenta > Lomapalkkalajien kertoimien laskenta.

mceclip1.png
Taulukoita voit muokata Taulukot-napin takaa. Tuntipalkkalaisilla täytyy olla tuntipalkkalaisiin viittaavaa lomataulukko ja kuukausipalkkalaisilla omaa ryhmäänsä vastaava taulukko. Lomapalkkavelkaraporttia varten kertoimia EI tarvitse laskea. Laskenta tehdään tarvittaessa lomanmääräytymisvuoden vaihtuessa (1.4.) ja lopputiliä maksettaessa.

 

3. Tämän jälkeen mene Ohjelmat => Asetukset => Palkanlaskenta ja valitse Keskiansiot. Mene tuntipalkkalaisten keskiansion kohdalle ja tarkasta, että valitut palkkalajit ovat oikein sekä Rahakertymä että Aikakertymä -välilehdillä. Mene tämän jälkeen Henkilöt-välilehdelle ja varmista, että kaikki tuntipalkkalaiset on valittu.

mceclip2.png

mceclip3.png

 

4. Nyt voit ajaa Lomapalkkavelkaraportin.

mceclip4.png

Luotu: Päivitetty :
Palvelun toteuttaa Zendesk